Hoe je ademt, is hoe je leeft

 

Je adem is de verbinding tussen lichaam en ziel, tussen bewust en onbewust en de poort naar je hoger bewustzijn. Je adem bewust inzetten en gebruiken is een medicijn of tool waarvan ik zou willen dat iedereen deze leert kennen. Het maakt je lichaam en geest sterker en gezonder.

We worden geboren met een volledige en perfecte ademhaling en doordat we van alles mee maken along the way ontstaan er deficiente adempatronen. Bij vrijwel iedereen en bijna altijd onbewust. Wanneer je ademhaling niet optimaal en/of oppervlakkig is kan dit leiden tot fysieke en mentale klachten, zoals weinig energie of levenslust, geblokkeerde creativiteit of het gevoel hebben dat je altijd achter de feiten aanloopt of geen grip op het leven hebt. Je kunt uit balans raken en de verbinding met jezelf verliezen.

In een verbonden ademsessie leer ik je weer voelen hoe je je volledige adempotentie kunt gebruiken. Je reset als het ware je adem en laat alle energie in je lijf weer stromen. Zo werken we meteen aan fysieke en emotionele blokkades. Bijna iedereen voelt zich na een ademsessie letterlijk en figuurlijk lichter en vrijer.

Ik bied zowel 1:1 sessies als duo- en groepssessies aan. 
Lees hieronder meer over de opties.

 

Zonder titel (880 x 1080 px)

Wanneer is een ademwerk iets voor jou?

Privé sessie(s) Breathwork

 

Je eerste breathworksessie start met een korte intake om elkaar en jouw wens te leren kennen. Tijdens de ademsessie zelf lig je op een matras (draag comfortabele kleding) en zijn je ogen gesloten. De verbonden ademsessie bestaat uit drie fases; een ontspanningsoefening, het actieve ademdeel en de integratie. Ik begeleid je met mijn stem en gebruik drukpunten (accupressuur). Iedere ademsessie is anders. Altijd. Per persoon maar dus ook per keer. Je adem reflecteert wat er op dat moment in je binnenwereld speelt. Het legt je patronen bloot en geeft je inzichten. Zodat je daarmee verder kunt. Ze een plek kunt geven of er op kunt voortborduren om te groeien of beter te worden. Ik kijk vanuit een holistisch oogpunt naar je hulpvraag; achter iedere ademhaling schuilt een verhaal van patronen en overtuigingen. Door deze mee te nemen in de sessie leer je via de oorzaak jezelf te ‘helen’ in plaats van met pleisters. 

 

Losse sessie: 90 minuten € 115,- / Duo-sessie (90 min) € 165,-
3 sessies: 90 minuten € 325 / Duo-sessies (90 min) € 450,-

De benefits van de verbonden ademhaling

Lees hier de ervaringen van voorgangers..

Lees verder
“Wat een magische ervaring, een ademsessie bij Sanne. Vooraf had ik niet kunnen bedenken wat breathwork met mij zou doen maar het voelde fantastisch. Op het juiste moment vulde Sanne de ervaring aan met reiki, ze praatte mij erdoor heen en liet ook veel prettige stiltes vallen. Op die momenten nam de muziek het over, waar een fijne opbouw in zat. Aan het eind riep ik ‘Ik hou van jou’’ uit en rolde de tranen over mijn wangen. Wat een heerlijk gevoel. De dag erna voelde ik mij nog steeds heel los in mijn lijf, heb ik een lange diepe nachtrust ervaren en sprong ik om 07.30 uur al uit bed om fluitend het hele huis te stofzuigen. Ik kan niet wachten dit weer te ervaren en gun iedereen een mooie ervaring onder begeleiding van Sanne. Je voelt je veilig, op je gemak en geeft een enorme boost in je gezondheid, welzijn en persoonlijke groei.”

- LEONIE GUSSEKLOO (ondernemer)
Lees verder
"In de veilige setting die Sanne creëert voelt breathwork als thuiskomen. Bij jezelf. Van te voren vond ik breathwork een spannend idee. Het draait echt om vertrouwen en overgave. En dat alleen al was indrukwekkend om mee te mogen maken. De intentie waar ik de sessie mee startte was om innerlijke rust te ervaren. Door de muziek, de setting en de ruimte die Sanne op haar eigen fijne wijze creëert kon en mocht alles er zijn. Kon ik meegaan in de sessie en liet ik het ontstaan. Wat ik zo magisch vind aan breathwork is dat je lichaam de weg weet. Je hoeft niets te herhalen, te herkauwen of aan te kijken. Je gaat gewoon mee met wat er op dat moment aan de oppervlakte komt. Er ontstaat letterlijk ruimte in je lijf en dat gevoel van innerlijke rust was precies wat ik hoopte. Na de sessie zat ik meer in mijn lijf, voelde ik me meer gegrond en merkte ik dat ik sterker in mijn schoenen stond. Voor mij een kennismaking met iets wat ik zeker nog vaker wil ervaren!"

- DEBORAH DEPOORTER (ondernemer)
Lees verder
"A few months ago I didn’t know breathwork existed. And I certainly didn’t know it was a thing. I had an incredible experience the first time that I did breathwork with Sanne. A lot of emotions came free and I felt so much lighter and very clear headed after our session. .. All this by breathing! I’m lucky to do this together with Sanne because she really guided me and I felt completely safe and cared for and am so grateful for her warmth and guidance during the session. It was a great experience !!! Sanne is authentic, down to earth with humor! For me, breathwork has filled in the gap of working more on my inner proces of healing and letting go + moving forward. I Sanne is really the best in this field for me! I’m so looking forward to continuing the breathwork with Sanne, I would highly recommend to anyone who is interesting breathwork."

- KIM LAROS (ondernemer)
Lees verder
"Ademen bij Sanne was voor mij letterlijk een verademing. Ik kende sanne niet persoonlijk, maar het voelde meteen goed en vertrouwd. Ik kon me makkelijk bij haar open stellen en heb de sessies als heel fijn ervaren. Ze had hele fijne muziek uitgekozen, passend bij mij, wat ook echt iets doet met je in het zakken in je lijf/ervaring/reis. En wat ik heel fijn vond was dat ze naast het ademen ook op bepaalde plekken mijn lichaam aanraakte en zo ook naar die blokkades ging en ik me dus heel gesteund voelde. Iedere sessie ging ik lichter naar buiten en voelde ik me direct rustig en kalm. Sanne is een enthousiasteling met 2 benen op de grond en een vrolijke energie. Gewoon een fijn mens!"

- ASTRID WELVAARTS (Ondernemer)
Lees verder
De Breathwork sessie vond ik ontzettend fijn, Sanne is heel lief en ze begeleidde mij volledig tijdens de gehele 1:1 sessie wat ervoor zorgde dat ik me kon overgeven aan alles wat er gebeurde in mijn lichaam. Ze legde alles voor- en naderhand ontzettend goed en duidelijk uit. Het voelde heel vertrouwd! Tijdens de sessie begon mijn lichaam te tintelen op een hele bijzondere manier, een gevoel wat ik nog nooit heb gehad, ik vond het heel bijzonder, ik voelde me na de sessie heel ‘licht’, heel fijn en ik wil het zeker nog een keer weer doen.

- MANON KOOPS (Ondernemer)
Previous
Next
Fresh: de sportschool voor je brein!
Fresh: de sportschool voor je brein!
14 Maart 2024
Ik was vandaag voor de tweede keer bij Sanne voor een 1 op 1 ademsessie! En dat was weer superfijn! Het blijft toch een hele bijzondere ervaring. Als je een ademsessie wil doen dan raad ik je Sanne echt aan! Je voelt je gelijk op je gemak, er heerst een hele relaxte sfeer. En de begeleiding is dan ook top!👌🏼 Dankjewel weer Sanne! Tot de volgende keer.. X
Marjolein Quirijnen
Marjolein Quirijnen
18 Juli 2023
Na al via verschillende wegen over Sanne’s breathwork sessies gehoord te hebben, contact gezocht met Sanne. In eerste instantie wilden ik samen met een vriendin komen, maar op advies van iemand anders een 1-op-1 sessie geboekt. Meteen al heel fijn contact met Sanne, en een goede voorbereiding middels mail/filmpjes. Hierdoor kon ik deze voor mij nieuwe ervaring fijn in gaan. In een woord; wauw! Wat een intense bijzondere ervaring. Ik kreeg veel mooie dingen te zien, te voelen & ging met mooie inzichten naar huis. Sanne neemt de tijd voor je waardoor je geen besef van tijd hebt en alle aandacht op jou gericht is, dit is heel fijn. Ik kom zeker nog eens terug bij Sanne als ik weer ruimte voel voor nieuwe inzichten. Voor nu ben ik even voldaan en mag ik met de al gekregen inzichten iets gaan doen van mezelf en voor mezelf, dankjewel 💖
Yvonne Marcelissen
Yvonne Marcelissen
14 September 2021
Wat een super ervaring! Met mijn team adem en ijs sessie gedaan, aanrader!! Grenzen verleggen, je kunt meer dan je denkt!
Thomas Michielsen
Thomas Michielsen
7 Augustus 2021
Wat een bijzondere ervaring! Ik was in mijn beleving even helemaal van de wereld en ik kwam mega ontspannen uit de sessie. Ik vind t bizar dat je deze staat kan bereiken door gewoon te ademen. Het vond plaats in een fijne huiselijke sfeer en ik voelde mij meteen vertrouwd.
Kiek
Kiek
4 Augustus 2021
Wauw wat een bijzondere ervaring was dit! Sanne nam me mee in een breathworksessie via een mondademhaling, het voelde als een soort reiniging die me een nieuwe energieboost gaf. Een te gekke ervaring, voor iedereen goed om dit eens te proberen, bizar wat je met je eigen lichaam kunt doen. Je komt echt dichter bij jezelf en voelt elk stukje lichaam even weer van jou zijn!
Ingrid Serraarens
Ingrid Serraarens
3 Augustus 2021
Mijn eerste ervaring met breathework en ik werd niet teleurgesteld. Sanne’s begeleiding is fijn. Ze stuurt bij waar en wanneer nodig. Een hele ontspannende ervaring waar ik nog dagen plezier van heb gehad. Dikke aanrader!
Karlijn van Beijsterveldt
Karlijn van Beijsterveldt
3 Augustus 2021
Wauwie wat een magische beleving! Sanne is professioneel, rustig, lief en voelt iedereen goed aan. Echt voelen dat je helemaal 100% goed bent zoals je bent……met prachtige muziek en de mooie woorden van Sanne….aanrader!

keep up with @tigerlily
Natuurlijk wil jij op de hoogte blijven, laat je email adres achter!