TARIEVEN  

We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Heb jij een andere wens of idee, neem dan contact met mij op. 

ADEMWERK

Losse sessie: 90 minuten € 115,- / Duo-sessie (90 min) € 165,-
3 sessies: 90 minuten € 325 / Duo-sessies (90 min) € 450,-

Zonder titel (880 x 1080 px)

Wanneer is een ademwerk iets voor jou?

Lees hier de ervaringen van voorgangers..

Lees verder
“Wat een magische ervaring, een ademsessie bij Sanne. Vooraf had ik niet kunnen bedenken wat breathwork met mij zou doen maar het voelde fantastisch. Op het juiste moment vulde Sanne de ervaring aan met reiki, ze praatte mij erdoor heen en liet ook veel prettige stiltes vallen. Op die momenten nam de muziek het over, waar een fijne opbouw in zat. Aan het eind riep ik ‘Ik hou van jou’’ uit en rolde de tranen over mijn wangen. Wat een heerlijk gevoel. De dag erna voelde ik mij nog steeds heel los in mijn lijf, heb ik een lange diepe nachtrust ervaren en sprong ik om 07.30 uur al uit bed om fluitend het hele huis te stofzuigen. Ik kan niet wachten dit weer te ervaren en gun iedereen een mooie ervaring onder begeleiding van Sanne. Je voelt je veilig, op je gemak en geeft een enorme boost in je gezondheid, welzijn en persoonlijke groei.”

- LEONIE GUSSEKLOO (ondernemer)
Lees verder
"In de veilige setting die Sanne creëert voelt breathwork als thuiskomen. Bij jezelf. Van te voren vond ik breathwork een spannend idee. Het draait echt om vertrouwen en overgave. En dat alleen al was indrukwekkend om mee te mogen maken. De intentie waar ik de sessie mee startte was om innerlijke rust te ervaren. Door de muziek, de setting en de ruimte die Sanne op haar eigen fijne wijze creëert kon en mocht alles er zijn. Kon ik meegaan in de sessie en liet ik het ontstaan. Wat ik zo magisch vind aan breathwork is dat je lichaam de weg weet. Je hoeft niets te herhalen, te herkauwen of aan te kijken. Je gaat gewoon mee met wat er op dat moment aan de oppervlakte komt. Er ontstaat letterlijk ruimte in je lijf en dat gevoel van innerlijke rust was precies wat ik hoopte. Na de sessie zat ik meer in mijn lijf, voelde ik me meer gegrond en merkte ik dat ik sterker in mijn schoenen stond. Voor mij een kennismaking met iets wat ik zeker nog vaker wil ervaren!"

- DEBORAH DEPOORTER (ondernemer)
Lees verder
"A few months ago I didn’t know breathwork existed. And I certainly didn’t know it was a thing. I had an incredible experience the first time that I did breathwork with Sanne. A lot of emotions came free and I felt so much lighter and very clear headed after our session. .. All this by breathing! I’m lucky to do this together with Sanne because she really guided me and I felt completely safe and cared for and am so grateful for her warmth and guidance during the session. It was a great experience !!! Sanne is authentic, down to earth with humor! For me, breathwork has filled in the gap of working more on my inner proces of healing and letting go + moving forward. I Sanne is really the best in this field for me! I’m so looking forward to continuing the breathwork with Sanne, I would highly recommend to anyone who is interesting breathwork."

- KIM LAROS (ondernemer)
Lees verder
"Ademen bij Sanne was voor mij letterlijk een verademing. Ik kende sanne niet persoonlijk, maar het voelde meteen goed en vertrouwd. Ik kon me makkelijk bij haar open stellen en heb de sessies als heel fijn ervaren. Ze had hele fijne muziek uitgekozen, passend bij mij, wat ook echt iets doet met je in het zakken in je lijf/ervaring/reis. En wat ik heel fijn vond was dat ze naast het ademen ook op bepaalde plekken mijn lichaam aanraakte en zo ook naar die blokkades ging en ik me dus heel gesteund voelde. Iedere sessie ging ik lichter naar buiten en voelde ik me direct rustig en kalm. Sanne is een enthousiasteling met 2 benen op de grond en een vrolijke energie. Gewoon een fijn mens!"

- ASTRID WELVAARTS (Ondernemer)
Lees verder
De Breathwork sessie vond ik ontzettend fijn, Sanne is heel lief en ze begeleidde mij volledig tijdens de gehele 1:1 sessie wat ervoor zorgde dat ik me kon overgeven aan alles wat er gebeurde in mijn lichaam. Ze legde alles voor- en naderhand ontzettend goed en duidelijk uit. Het voelde heel vertrouwd! Tijdens de sessie begon mijn lichaam te tintelen op een hele bijzondere manier, een gevoel wat ik nog nooit heb gehad, ik vond het heel bijzonder, ik voelde me na de sessie heel ‘licht’, heel fijn en ik wil het zeker nog een keer weer doen.

- MANON KOOPS (Ondernemer)
Previous
Next

keep up with @tigerlily
Natuurlijk wil jij op de hoogte blijven, laat je email adres achter!